Briose tricolore

de cccris in Prajituri, 25 Mar 2010 | 3636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cup unt butter
  • 2 linguri pline cacao
  • 1/2 cup apa fiarta
  • 1 cup faina
  • 1 cup zahar
  • 1/4 cup lapte
  • 1/2 lingurita otet
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita vanilie
  • 1/2 lingurita praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose tricolore:

Incingeti cuptorul la 180 grade. Topim untul. Punem apa la fiert in alt vas. Adaugam cacao la unt si amestecam bine. Punem si apa si lasam sa fiarba 30 sec. Oprim focul si dam vasul deoparte. Intr-un castron mare amestecam faina cu zaharul. Incorporam in acestea compozitia de unt.Intr-un vas omogenizam oul batut cu laptele si otetul. Adaugam vanilia, praful de copt si amestecam bine. Le turnam peste aluatul de faina si amestecam pina la incorporare. Turnam in forme 1-2 linguri de compozitie si lasam tava in cuptor 20 min sau pina ce briosele trec testul scobitorii. Eu le-am glazurat cu poured fondant si le-am decorat cu cereale Nestle.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose tricolore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

pe 13.06 la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

pe 13.06 la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

pe 13.06 la 18:43

 Varza noua cu sorici ( si altele )

pe 13.06 la 14:45

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Pani Walewska