Briose tricolore

de cccris in Prajituri, 25 Mar 2010 | 1532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cup unt butter
  • 2 linguri pline cacao
  • 1/2 cup apa fiarta
  • 1 cup faina
  • 1 cup zahar
  • 1/4 cup lapte
  • 1/2 lingurita otet
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita vanilie
  • 1/2 lingurita praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose tricolore:

Incingeti cuptorul la 180 grade. Topim untul. Punem apa la fiert in alt vas. Adaugam cacao la unt si amestecam bine. Punem si apa si lasam sa fiarba 30 sec. Oprim focul si dam vasul deoparte. Intr-un castron mare amestecam faina cu zaharul. Incorporam in acestea compozitia de unt.Intr-un vas omogenizam oul batut cu laptele si otetul. Adaugam vanilia, praful de copt si amestecam bine. Le turnam peste aluatul de faina si amestecam pina la incorporare. Turnam in forme 1-2 linguri de compozitie si lasam tava in cuptor 20 min sau pina ce briosele trec testul scobitorii. Eu le-am glazurat cu poured fondant si le-am decorat cu cereale Nestle.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose tricolore" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

cccris 1

25.03.2010, 14:36

cu placere, dar mai am doar una rosie si una galbena

susu 1

25.03.2010, 15:26

cccris foarte cochete briosele tale, una mai frumoasa ca alta.

Rocsi 1

25.03.2010, 19:43

frumos colorate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tamara
  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tavalita