Briose umplute cu budinca de ciocolata

de Lau in Prajituri, 7 Mar 2011 | 4637 vizualizari

 

reteta o am de aici cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100g zagar
  • 50g unt
  • 125g smantana
  • un praf de sare
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de portocale
  • 150g faina
  • budinca:
  • 1 plic budinca de ciocolata
  • 400ml lapte
  • 3 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose umplute cu budinca de ciocolata:

Aluatul:

Se topeste untul si se lasa la racit. Se separa ouale, se bate albusul cu zaharul spuma, se adauga galbenusurile frecate cu un praf de sare, untul topit, smantana, coaja de lamaie si esenta, se amesteca bine, iar la final se adauga faina amestecata cu praful de copt.

Crema:

Se pregateste budinca conform instructiunilor de pe plic, singura diferenta e ca punem mai putin lapte.

Se aseaza hartiutele in forma de briose, se pune cu posul un strat de aluat apoi se aseaza in mijloc o lingura de budinca si se acopera cu un alt strat de aluat.

Se da la cuptor 15 minute. Dupa ce se racesc se pot decora cu ciocolata sau cu frisca, cum am decorat eu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose umplute cu budinca de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata