Briose umplute cu budinca de ciocolata

de Lau in Prajituri, 7 Mar 2011 | 2549 vizualizari

 

reteta o am de aici cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100g zagar
  • 50g unt
  • 125g smantana
  • un praf de sare
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de portocale
  • 150g faina
  • budinca:
  • 1 plic budinca de ciocolata
  • 400ml lapte
  • 3 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose umplute cu budinca de ciocolata:

Aluatul:


Se topeste untul si se lasa la racit. Se separa ouale, se bate albusul cu zaharul spuma, se adauga galbenusurile frecate cu un praf de sare, untul topit, smantana, coaja de lamaie si esenta, se amesteca bine, iar la final se adauga faina amestecata cu praful de copt.


Crema:


Se pregateste budinca conform instructiunilor de pe plic, singura diferenta e ca punem mai putin lapte.


Se aseaza hartiutele in forma de briose, se pune cu posul un strat de aluat apoi se aseaza in mijloc o lingura de budinca si se acopera cu un alt strat de aluat.


Se da la cuptor 15 minute. Dupa ce se racesc se pot decora cu ciocolata sau cu frisca, cum am decorat eu.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose umplute cu budinca de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lau 1

08.03.2011, 17:41

deyu

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 14:54

ai o inima si pentru mn?

adry88 1

11.06.2011, 17:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose de ciocolata cu umplutura de Almette si ciocolata alba