Briose(reteta lui ionix)

de aziz in Prajituri, 22 Oct 2010 | 1937 vizualizari

 

Uite draga ionix-ule ce minunate, mi-au iesit briosele tale !si care au disparut de pe platou ca prin minune......

 

INGREDIENTE

  • 150gr iaurt
  • 100ml ulei
  • 150gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 1plic praf de copt
  • 1 ou
  • 1 lingura scortisoara ( eu am inlocuit cu fulgi de ciocolata)
  • 10 linguri cu faina
  • un praf de sare
  • GLAZURA:
  • 3 linguri unt
  • 1 ciocolata amara

                                                                                                                                                                                                 

Portii: 11
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose(reteta lui ionix):


  • se amesteca oul+iaurt+sare treptat se adauga uleiul si zaharul +zaharul vanilinat.praful de cop se amesteca cu faina si scortisoara sau fulgii de ciocolata,se incorporeaza faina in amestecul de ou si restul ingredientelor.rezulta un amestec de consistenta smintinii pe care o turnam in forme pt briose,pe care in prealabil le ungem cu margarina sau ulei si le tapetam cu faina.se da la cuptor cam 15 min la 200 grade,testam cu scobitoarea.

  • glazura:se topeste untul in care se incorporeaza ciocolata cubulete.se poate folosi in loc de aceasta glazura ciocolata Nuttela

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose(reteta lui ionix)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

aziz 1

25.10.2010, 10:22

merci ionix!!!

dentistutza 1

25.10.2010, 20:43

foarte frumoase au iesit. sachten!! bine ai venit!

aziz 1

26.10.2010, 09:24

shucran ,dentistutza !multumesc de vizita!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu dulce de leche