Brokkolicremesuppe mit Garnelen- Supa crema de brocoli cu creveti

de Ksenya in Supe, 12 Feb 2015 | 1878 vizualizari

 

Am revenit cu o supa crema delicioasa din regiunea Tirolul de Sud , Dolomiti.Mi-a placut tare mult supa aceasta, asa ca ,am rugat bucatarul sa-mi dea reteta, a fost dragut de mi-a oferit-o .Cum am ajuns acasa am si facut-o,a iesit exact ca cea mancata acolo .Cu drag v-o impart si voua.Pofta mare!

 

INGREDIENTE

  • 300 grame creveti curatati si decorticati
  • 500 grame brocoli
  • 500 ml lapte
  • o lingura unt
  • o lingurita suc de lamaie
  • un varf de cutit piper alb macinat proaspat
  • o lingurita sare
  • 2 linguri faina desfacuta in jumatate de cana apa rece
  • 500 ml supa de legume
  • un varf de cutit nucsoara prospat rasa
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brokkolicremesuppe mit Garnelen- Supa crema de brocoli cu creveti:

Tragem crevetii in untul incins cam 3 min,saram ,piperam dupa gust,ii scoatem si-i dam deoparte,adaugam in locul lor brocoli spalat bine si rupt in bucatele.


Lasam 2 minute ,oprim cateva bucatele pentru ornat,apoi adaugam supa de legume ,faina desfacuta in apa ,laptele ,zaharul si celelalte ingrediente,lasam la fiert pana legumele sunt bine patrunse.


Dam deoparte ,lasam sa racaroreasca si dam prin blender pana devine crema. Se serviste fiebinte adaugand crevetii si ornam cu buchetelele oprite.

 

TIPS-URI

1

pentru a putea avea o culare cat mai verde ,brocolii se fierb fara capac cu sucul de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Brokkolicremesuppe mit Garnelen- Supa crema de brocoli cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

-Licurici- 1

19.06.2015, 09:14

Arata extraordinar!

Ksenya 1

19.06.2015, 09:49

si eu ma minunez cum de mi-a iesit asa de bine

Xandrinne 1

07.01.2016, 09:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Supa crema cu pui, fidea si crutoane