Supa de curcan fugit cu galusti

de Dana Cristea - pusikmea in Supe, 19 Ian 2011 | 3691 vizualizari

 

:)))daca puiul fuge, curcanul de ce ar sta pe loc:))))

 

INGREDIENTE

  • o aripa de curcan
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • 1 pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • ardei rosu/verde de la conglator
  • sare
  • patrunjel
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan fugit cu galusti:

Spalam si curatam aripa de curcan, dupa care o punem la fiert.


Spumam de cate ori este nevoie.


Dupa ce a fiert carnea ( aproximativ o ora, pt ca fierbe mai greu) o scoatem si punem legumele taiate cubulete.


Cand sunt aproape gata legumele pregatim compozitia pentru galuste.


Batem oul cu un praf de sare, adaugam grisul si mestecam bine, nu trebuie sa curga din lingura, dar nici nu trebuie sa fie prea groasa compozitia.


Dam focul incet la aragaz si cu o lingura luam din compozitie si punem usor in supa, udam de fiecare data lingura pentru a nu se lipii, dupa ce am terminat de pus toate galustile turnam o cana de apa rece rece peste si acoperim imediat, repetam aceasta faza de cateva ori pana sunt fierte galustile.


La sfarsit potrivim dupa gust cu sare si asezonam cu patrunjel tocat fin.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan fugit cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Dana Cristea - pusikmea 1

20.01.2011, 14:06

va multumesc frumos, a fugit la noi in burtica, mihaela ms mult

kamy 1

20.01.2011, 19:54

as papa o portie ce- mi plac galustele

Dana Cristea - pusikmea 1

20.01.2011, 19:55

te serves kamy cu drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

RETETA RECOMANDATA
Supa strecurata de pui si legume cu galuste de gris