Brownie cu mascarpone si caramel

de GeorgiG in Prajituri, 3 Mai 2016 | 2070 vizualizari

 

"Retete de Pasti "

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 350 g unt
  • 300 g ciocolata neagra
  • 300 g faina

Crema:

  • 500 g mascarpone
  • 150 g zahar pudra
  • 200 g unt

Decor:

  • 50 g caramele cu lapte / cafea
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • 100 ml frisca lichida
  • batoane snickers
Portii: 50
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu mascarpone si caramel:

Topim ciocolata impreuna cu untul.Lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugam ciocolata topita peste oua si mixam bine. Adaugam si faina amestecand bine.Punem compozitia in tava(35/35 cm) in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru 25-30 de minute.Facem testul cu scobitoarea pentru a verifica daca s-a copt. Lasam prajitura sa se raceasca in tava.


Topim cele 50 g ciocolata cu 50 ml frisca lichida si caramele cu restul de frisca lichida.Peste prajitura rece distribuim caramelul si ciocolata topite.Lasam la rece.


Mixam untul cu zaharul pudra, apoi adaugam treptat mascarponele amestecand usor cu lingura.Eu am adaugat peste untul frecat cu zahar o cutie de mascarpone si crema s-a taiat, dar am reusit sa o refac amestecand usor cu lingura si scurgand tot lichidul. Dupa aceea am adaugat cate o lingura din a doua cutie de mascarpone amestecand usor si crema a fost ok.


Am pus crema peste prajitura si am ornat cu batoane snickers maruntite.O bunatate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu mascarpone si caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

04.05.2016, 20:25

Foarte buna!

GeorgiG 1

05.05.2016, 22:55

Multumesc !

miremirc 1

06.10.2017, 22:06

am executat prajitura; mersi de reteta !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini cozonacei cu nuca, cacao si scortisoara