Brownie cu mascarpone si caramel

de GeorgiG in Prajituri, 3 Mai 2016 | 1571 vizualizari

 

"Retete de Pasti "

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 350 g unt
  • 300 g ciocolata neagra
  • 300 g faina

Crema:

  • 500 g mascarpone
  • 150 g zahar pudra
  • 200 g unt

Decor:

  • 50 g caramele cu lapte / cafea
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • 100 ml frisca lichida
  • batoane snickers
Portii: 50
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu mascarpone si caramel:

Topim ciocolata impreuna cu untul.Lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugam ciocolata topita peste oua si mixam bine. Adaugam si faina amestecand bine.Punem compozitia in tava(35/35 cm) in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru 25-30 de minute.Facem testul cu scobitoarea pentru a verifica daca s-a copt. Lasam prajitura sa se raceasca in tava.


Topim cele 50 g ciocolata cu 50 ml frisca lichida si caramele cu restul de frisca lichida.Peste prajitura rece distribuim caramelul si ciocolata topite.Lasam la rece.


Mixam untul cu zaharul pudra, apoi adaugam treptat mascarponele amestecand usor cu lingura.Eu am adaugat peste untul frecat cu zahar o cutie de mascarpone si crema s-a taiat, dar am reusit sa o refac amestecand usor cu lingura si scurgand tot lichidul. Dupa aceea am adaugat cate o lingura din a doua cutie de mascarpone amestecand usor si crema a fost ok.


Am pus crema peste prajitura si am ornat cu batoane snickers maruntite.O bunatate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu mascarpone si caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

04.05.2016, 20:25

Foarte buna!

GeorgiG 1

05.05.2016, 22:55

Multumesc !

miremirc 1

06.10.2017, 22:06

am executat prajitura; mersi de reteta !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pasca poloneza