Brownie cu ness

de GeorgiG in Prajituri, 25 Aug 2016 | 4463 vizualizari

 

Daca va place ciocolata, nuca si ness-ul nu ezitati sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 240 g ciocolata neagra
  • 160 g unt
  • 200 g zahar
  • 170 g faina
  • 100 g nuca
  • 3 pliculete ness
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 250 g mascarpone
  • 80 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 50 g unt
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu ness:

Topim cele 240 g ciocolata neagra cu 160 g unt. Lasam sa se raceasca.


Mixam ouale cu cele 200 g zahar si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul. Peste oua adaugam doua pliculete de ness, apoi ciocolata topita si mixam bine.


Adaugam si faina si nucile maruntite. Amestecam bine, apoi turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt.


Introducem tava in cuptorul preincalzit pana se desprind marginile, iar deasupra se formeaza o crusta subtire. Facem si testul cu scobitoarea pentru a verifica daca s-a copt.


Pentru crema mixam mascarponele cu untul, pliculetul de ness si zaharul pudra. Eu le-am pus pe toate intr-un vas si le-am mixat.


Distribuim crema peste prajitura si ornam cu ciocolata topita cu untul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu ness" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mirela0911 1

03.09.2016, 19:49

Imi place cu siguranta!

Valclaudia 1

11.09.2016, 07:10

Xandrinne 1

11.09.2016, 14:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu spuma de ness si caramel