Brownies cu banane

de laylalala in Prajituri, 1 Mar 2011 | 5265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 150 gr ciocolata cu lapte
  • 50 gr smantana
  • 4 oua
  • 80 gr zahar
  • 30 gr zahar bourbon
  • 100 gr faina
  • 30 gr pudra de cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 banana, taiata cubulete amestecata cu putina faina
  • 50 gr fulgi de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies cu banane:

Incinge cuptorul la 180˚C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o forma de copt.


Topeste la bain-marie untul cu ciocolata. Amesteca faina cu cacaoa, praful de copt si sarea. Bate ouale cu zaharul apoi incorporeaza smantana urmata de compozitia cu unt. Inglobeaza amestecul cu faina apoi banana si fulgii de ciocolata.


Toarna aluatul in forma pregatita si da la copt 20-25 de minute. Aluatul trebuie sa fie inca usor moale si umed.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

marcelika 1

28.09.2013, 16:45

babi5 1

28.09.2013, 20:37

nico_72 1

28.09.2013, 22:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa de post