Browniescu grapefruit goji curd

de _Alina_ in Bucataras in oras, 30 Apr 2013 | 2330 vizualizari

 

Observ ca am crescut si am mai primit o bonetuta. Acum sunt bucataras senzational. :* Zic ca-i rost de sarbatorit cu niste brownies delicioase. :)

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Browniescu grapefruit goji curd:

1. Preincalzim cuptorul la 180°C.

2. Separam albusurile de galbenusuri.

3. Batem albusurile spuma cu praful de sare, adaugam apoi 70 g zahar si mixam pana la dizolvarea acestuia.

4. Galbenusurile le batem cu restul de zahar, adaugam apoi uleiul, laptele si mixam dupa fiecare. 

5. Amestecam cacaoa cu faina si le cernem in compozitia cu galbenusuri. Totodata incorporam si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.

6. Inglobam albusurile spuma cu grija in compozitie, prin miscari ample circulare.

7. Punem compozitia intr-o tava tapetata (32 x 22 cm) cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 40 min. Testati cu o scobitoare, daca iese curata => blat copt.

8. O lasam sa se raceasca complet, o taiem/decupam sub ce forma ne place, punem crema intr-un sac poche si ornam fiecare bucata.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Browniescu grapefruit goji curd" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Geanina87 1

30.04.2013, 18:24

superbe

Bunica 1

30.04.2013, 20:24

Delicioase!

RuxyRux 1

30.04.2013, 20:25

Chiar senzationale! felicitari!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa