Brunch Sud-american

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 4 Dec 2015 | 905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame quinoa
  • sare, piper, ulei de masline
  • 1/2 lingurita seminte de cumin
  • 400 grame fasole neagra in conserva
  • 1 chili
  • cateva felii de Jalapeno conservat
  • 2 linguri otet din vin alb
  • 1/2 lingurita zahar brun
  • 1/2 lamaie
  • 6 oua
  • 1 avoado copt
  • 1 rosie coapta
  • cateva rosii cherry
  • 2 fire ceapa verde
  • cateva fire de coriandru proaspat
  • cateva fire de menta proaspata
  • sos picant pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brunch Sud-american:

Se fierbe qunoa conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.


Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, la foc mare, se adauga semintele cumin si dupa 30 de secunde fasolea scursa si clatita sub jet de apa rece. Se gatesc 5-7 minute, pana devin crocante.


Se aseaza chiliul tocat si jalapeno intr-un bol si se adauga zaharul, otetul si putina sare.


Se scurge quinoa, se stropeste cu ulei de masline, suc de lamaie si sare, se transfera pe un platou si se lasa la racit.


Se prajesc ouale in putin ulei, dupa preferinte.


Se aseaza ouale peste quinoa, se adauga fasolea, bucati de avocado, rosiile taiate, ceapa verde si chiliul si jalapeno, impreuna cu putin dim sosul in care au fost marnati.


Se presara frunze de coriandru si menta si se stropeste cu ulei de masline si sos picant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brunch Sud-american" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

miki_a 1

05.12.2015, 05:13

Super fain si hranitor!!!

Satisfyyourcravings 1

05.12.2015, 16:03

-Licurici- 1

07.12.2015, 08:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gustare cu friptura de curcan