Bruschete

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 6771 vizualizari

 

Imi plac foarte mult , dar pana acum nu le+am pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie potrivita
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat sau proaspat
  • 1 catel mare de usturoi
  • ulei de masline
  • 4 felii de paine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete:

Feliile de paine se pun la prajitor sau in cuptor pana se rumenesc.

Se ung cu ulei si se freaca pe toata suprafata cu usturoiul taiat in jumatate.

Rosia se taie in jumatate, se scobeste de miezul moale cu seminte. Acestea se arunca sau se folosesc la alt preparat. Se taie restul de rosie cubulete mici, se amesteca cu putin ulei, sare , piper si busuioc.

Pe feliile de paine unse cu ulei si usturoi se imparte amestecul de rosii.

Se servesc imediat.

TIPS-URI

1

Usturoiul poate fi tocat foarte marunt si amestecat cu rosiile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

madi_marin 1

13.10.2010, 14:18

mihaela.....cu lamaie nu am incercat.... cand mergeam la munte....dimineata imi comandam intotdeauna bruschete si ceai.....imi placeau la nebunie .....

madi_marin 1

13.10.2010, 14:21

corina....cand mai fac ...te invit....

kamy 1

13.10.2010, 22:45

5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branzeturi si sunca (Quiche)