Papara cu piept de pui afumat

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2018 | 1206 vizualizari

 

 Perfecta pentru masa de dimineata. In 5 minute se pune pe masa si este si  foarte satioasa. La noi, daca este duminica -avem oua la mic -dejun.
 ,, Mancare romaneasca "
 

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr piept de pui afumat
  • codite de ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara cu piept de pui afumat:


  1. Pieptul de pui se feliaza si se pune la prajit in tigaia cu ulei .

  2. Coditele de ceapa se spala si se taie rondele .

  3. Ouale se sparg pe rand pentru a le verifica prospetimea .

  4. Ouale se bat spuma .Sarati si piparati .

  5. Se pun in oule batute laptele si se amesteca .

  6. Turnati compozitia de oua in tigaie peste pieptul de pui prajit .

  7. Adugati rondelele de ceapa verde .Amestecati de doua ori si trageti tigaia de pe foc .

  8. Papara trebuie sa aiba o consistenta moale, usor cremoasa.

  9. Totul trebuie facut rapid , ouale se coaguleaza foarte repede .

  10. Laptele ajuta ca papara sa raman cremoasa .

  11. Serviti papara cu salata verde sau muraturi , chiar salata de cruditati . Merge cu orice fel de salata .


Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Ouale se sparg pe rand pentru a le verifica prospetimea .

2

Papara trebuie sa aiba o consistenta moale, usor cremoasa.

3

Laptele ajuta ca papara sa raman cremoasa .

4

Daca doriti sa transformati papara intr-o omleta mai consistenta puneti in compozitia de oua batute o lingura de faina alba .

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara cu piept de pui afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

10.12.2018, 15:48

Mirela , la ce ora vrei

mihaelar63 1

10.12.2018, 15:49

Gabriela , Asa este merge bine pe frig , este consistenta

mihaelar63 1

10.12.2018, 15:49

Dia , cu mare placere

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de miel reteta la ceaun
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de cartofi noi cu fasole verde, la cuptor

de RODIMUR 7

ieri la 18:51

Salata cu mozzarella, rosii si oregano

ieri la 15:58

Salata de avocado cu ton

de Lau 9

pe 08.04 la 21:54

Desert prajitura cu crema de portocale de post

de Rocsi 9

pe 08.04 la 20:28

Cartofi Duchesse, cu branza sarata

de RODIMUR 7

pe 08.04 la 12:42

RETETA RECOMANDATA
Chiftele dietetice de pui cu salata de legume