Bruschete caprese

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2011 | 4929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 50 g mozzarella
  • 1 lingura masline fara samburi feliate
  • ulei de masline
  • 5-6 frunze de busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete caprese:

Punem feliile de paine la prajit. Cat timp acestea se rumenesc in toaster noi tocam rosiile, mozzarella, frunzele de busuioc si le amestecam impreuna cu feliile de masline intr-un castron. Asezonam cu sare si piper, adaugam putin ulei de masline si le amestecam pentru a se intrepatrunde toate aromele.


Luam feliile prajite, le frecam cu usturoi (cam un catel de usturoi la 2 felii), le stropim cu ulei de masline, apoi le punem pe platoul pe care le vom servi.


Acoperim painea cu amestecul din castron, impartindu-l in mod egal pe cele 4 felii. Stropim cu ulei de masline si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete caprese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

divainbucatarie 1

02.04.2011, 21:26

Multumesc Kukibella!

Bya Ralu 1

09.02.2013, 14:17

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 16:59

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Italian bruschetti