Bruschete caprese

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2011 | 7842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 50 g mozzarella
  • 1 lingura masline fara samburi feliate
  • ulei de masline
  • 5-6 frunze de busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete caprese:

Punem feliile de paine la prajit. Cat timp acestea se rumenesc in toaster noi tocam rosiile, mozzarella, frunzele de busuioc si le amestecam impreuna cu feliile de masline intr-un castron. Asezonam cu sare si piper, adaugam putin ulei de masline si le amestecam pentru a se intrepatrunde toate aromele.

Luam feliile prajite, le frecam cu usturoi (cam un catel de usturoi la 2 felii), le stropim cu ulei de masline, apoi le punem pe platoul pe care le vom servi.

Acoperim painea cu amestecul din castron, impartindu-l in mod egal pe cele 4 felii. Stropim cu ulei de masline si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete caprese" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv la cuptor