Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
un aperitiv excelent!
Ciuperciile se clatesc sub jet de apa rece si se lasa la scurs,se taie in bucati mai mici.
Cepaa verde o tocam cat mai marunt si o punem la calit in ulei de masline pentru cateva minute.
Adaugam condimentele si ciuperciile scurse si taiate,se lasa 3-4 minute.
Feliile de paine le bagam in prajitor.
Intr-o tava punem hartie de copt, punem feliile de paine, adaugam cu o libera compozitia de ciuperci cu ceapa.
Mozzarella o taiem felii si punem cate 2 bucati pe fiecare paine.
Se dau la cuptorul preincalzit pentru 5-10 minute, pana cand mozzarella se topeste.
Se presara busuioc uscat.
1
se servesc cu sos de iaurt sau de smanatana cu marar
2
au iesit 5 felii de franzela
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult