Bruschete cu mozarella si rosie

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2016 | 3216 vizualizari

 

In loc de cina sau mic dejun

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine semi
  • 100 gr. mozarella
  • cca 50 ml ulei de masline
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 rosii marisoare
  • sare si piper macinat dupa gust
  • putin busuioc uscat
  • 100 gr. cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu mozarella si rosie:

Preincalzim cuptorul la 160 grade.

Asezam hartie de copt in tava, apoi punem feliile de paine.

Spalam rosiile si ardeiul.

Taiem mozarella bucatele, ardeiul de asemenea.

Rosiile le taiem rondele.

Ungem feliile de paine cu ulei de masline, presaram sare si piper dupa gust.

Din loc in loc intercalam bucati de mozarella cu bucatele de ardei rosu.

Presaram cascaval ras,apoi asezam pe fiecare felie de paine cate o rondea de rosie.

Presaram putin busuioc uscat si dam tava la cuptor pentru 10 minute.

Se mananca fierbinti, sunt o bunatate...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu mozarella si rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mirela0911 1

16.05.2016, 08:47

Ar fi bune acum!

Rahela Velicu 1

16.05.2016, 09:18

asta vreau la cafeluta!

Rocsi 1

16.05.2016, 21:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Degețele de pui în stil american