Orez cu ciuperci si parmezan la Multicooker

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2013 | 4738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • ~200 g ciuperci campignon brune
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri parmezan
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci si parmezan la Multicooker:

Punem ciupercile in oala aparatului si le prajim in cateva linguri de ulei, selectand din MENU programul FRY. Cand ciupercile sunt gata, usor rumenite, adaugam ceapa si o calim usor, pana se inmoaie.

Adaugam orezul si 3 cani de apa. Saram si piperam dupa gust. Apasam butonul MENU si selectam programul RICE. La finalul programului punem parmezanul peste orez si omogenizam.

Se serveste cald.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci si parmezan la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

diaconta 1

25.11.2013, 18:44

Buna mancare face cooku asta

Sylvia 1

08.12.2013, 19:21

bestiala reteta bravoo

gaby_gabytza 1

20.12.2013, 14:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluți