Bruschete cu parmezan

de lacralacry in Sandvisuri, 15 Mai 2014 | 1180 vizualizari

 

O gustare rapidă, simplă, pe care o poti savura in orice moment al zilei.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta mica
  • 2 linguri ulei de masline
  • busuioc verde
  • 4-5 graunti de usturoi
  • 50-100 gr. parmezan
  • 100 gr prosciutto
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu parmezan:

Tăiați bagheta în felii cu grosimea de 1 cm. Zdrobiți usturoiul și amestecați cu busuiocul verde și uleiul de măsline. Se prajesc feliile de pâine în tigaie cu putin ulei de masline, la foc mediu până capătă o culoare maro-aurie. Presărați deasupra amestecul obtinut din busuioc, usturoi si uleiul de masline, apoi adaugati parmezanul și înveliți în șuncă.

 

TIPS-URI

1

Folosind busuioc verde aroma este una mult mai intensa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MOKUSKA 1

15.05.2014, 10:08

Rocsi 1

15.05.2014, 11:22

MotanLaOale 1

16.05.2014, 00:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu "DeSenvis"