Bruschete cu parmezan

de lacralacry in Sandvisuri, 15 Mai 2014 | 1088 vizualizari

 

O gustare rapidă, simplă, pe care o poti savura in orice moment al zilei.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta mica
  • 2 linguri ulei de masline
  • busuioc verde
  • 4-5 graunti de usturoi
  • 50-100 gr. parmezan
  • 100 gr prosciutto
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu parmezan:

Tăiați bagheta în felii cu grosimea de 1 cm. Zdrobiți usturoiul și amestecați cu busuiocul verde și uleiul de măsline. Se prajesc feliile de pâine în tigaie  cu putin ulei de masline, la foc mediu până capătă o culoare maro-aurie. Presărați deasupra amestecul obtinut din busuioc, usturoi si uleiul de masline, apoi adaugati parmezanul și înveliți în șuncă.

 

TIPS-URI

1

Folosind busuioc verde aroma este una mult mai intensa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (3)

MOKUSKA 1

15.05.2014, 10:08

Rocsi 1

15.05.2014, 11:22

MotanLaOale 1

16.05.2014, 00:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!