Bruschete cu ton a la Nadina

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2010 | 7994 vizualizari

 

Nu stiu daca sant pe gustul tuturor dar noi am mancat pe rupte ,sant grozave cu peste chiar merita sa le incercati,daca va si place conserva de peste,daca nu merg grozav si fara peste

 

INGREDIENTE

  • paine uscata
  • usturoi 3-4 dintii(catei)
  • 1 conserva de ton in ulei
  • ulei de masline 3-4 linguri
  • rosii 3-4 buc
  • sare
  • busuioc uscat si tocat
  • masline negre din belsug
  • busuioc verde si rosii chery
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ton a la Nadina:

Eu am folosit paine uscata dar de preferat e sa fie paine de casa si prajita putin .


Se iau feliile de paine si se rade putin usturoi pe ele sau se freaca cu un dinte de usturoi pe felia de paine .


Rosiile eu le-am facut cu blenderul dupa care le-am amestecat cu putina sare si ulei de masline.


Peste feliile de paine unse cu usturoi se pune pasta obtinuta din rosii apoi busuioc uscat ,bucatele de ton ,feliute de masline negre fara samburi,putina sare daca mai e nevoie ,busuioc si daca va place se mai poate stopi cu un spit cu pùtin ulei de masline.


Sant minunate si merg grozav si in zilele de post cu dezlegare la peste sau chiar se poate foarte bine si fara peste

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ton a la Nadina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

nadina73 1

12.08.2010, 01:37

ok corina cum sa nu iti fac si tie

onuta 1

16.08.2010, 10:13

delicioase rau de tot. imi plac mult.

mariac 1

16.11.2010, 17:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu somon afumat si rosii cherry