Bruschete ”mic dejun” de duminica

de ancutaCH in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2012 | 82554 vizualizari

 

Este un mic dejun foarte indragit de sotul meu si care este usor de preparat si foarte satios! Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 5-6 felii de paine
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • 2-3 lingurite de oregano uscat
  • 1 lingurita de praf de usturoi
  • 50g cascaval
  • 50g mozzarella
  • 4-5 rosii cherry /2 rosii
  • 1/2 ardei rosu/galben
  • 2 linguri masline fara samburi (de preferat ca se feliaza mai usor)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete ”mic dejun” de duminica:

Se face un sos din ulei, oregano si praful de usturoi

Se toaca marunt rosiile si ardeiul si se amesteca in sosul de ulei

Compozitia de rosii si ulei se pune pe fiecare felie de paine

Se presara cascaval ras 

Se pun deasupra feliute de mozzarella si rondele de masline

Se pun feliile in tava si se dau la cuptor in jur de 15 minute, pana se omogenizeaza si se rumeneste cascavalul.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu iaurt de baut sau suc de fructe ...depinde ce preferati

2

Acest tip de bruschete l-am servit de multe ori si ca aperitiv cald insotit de o bere rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete ”mic dejun” de duminica" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue