Bruschete ”mic dejun” de duminica

de ancutaCH in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2012 | 65435 vizualizari

 

Este un mic dejun foarte indragit de sotul meu si care este usor de preparat si foarte satios! Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 5-6 felii de paine
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • 2-3 lingurite de oregano uscat
  • 1 lingurita de praf de usturoi
  • 50g cascaval
  • 50g mozzarella
  • 4-5 rosii cherry /2 rosii
  • 1/2 ardei rosu/galben
  • 2 linguri masline fara samburi (de preferat ca se feliaza mai usor)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete ”mic dejun” de duminica:

Se face un sos din ulei, oregano si praful de usturoi


Se toaca marunt rosiile si ardeiul si se amesteca in sosul de ulei


Compozitia de rosii si ulei se pune pe fiecare felie de paine


Se presara cascaval ras


Se pun deasupra feliute de mozzarella si rondele de masline


Se pun feliile in tava si se dau la cuptor in jur de 15 minute, pana se omogenizeaza si se rumeneste cascavalul.


 

TIPS-URI

1

Se serveste cu iaurt de baut sau suc de fructe ...depinde ce preferati

2

Acest tip de bruschete l-am servit de multe ori si ca aperitiv cald insotit de o bere rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete ”mic dejun” de duminica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

roxana_simona 1

22.01.2014, 14:37

bun

Micutza Luana 1

22.01.2014, 20:05

claudiaO 1

12.11.2014, 09:24

ce bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fornetti cu gogosari