Bruschette cu rosii si busuioc

de noiinbucatarie in Mancaruri de post, 13 Mar 2016 | 1418 vizualizari

 

Bruscette cu mult busuioc si usturoi, foarte gustoase si satioase. Reteta o veti gasi si pe site-ul meu aici: http://noiinbucatarie.ro/bruschete-cu-rosii/

 

INGREDIENTE

  • rosii,
  • busuioc,
  • usturoi,
  • felii de paine,
  • ulei de masline,
  • sare.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu rosii si busuioc:

Se prajesc feliile subtiri de paine la toast, apoi se freaca fiecare felie cu cate un graunte de usturoi (daca este prea mare, puteti folosi doar jumatate din graunte).


Separat se taie rosiile cubulete mici, se scurg de zeama, se adauga busuioc, ulei de masline si sare.


Se pun rosii pe fiecare felie de paine.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

-Marius- 1

14.03.2016, 13:30

MotanLaOale 1

14.03.2016, 16:15

Rocsi 1

14.03.2016, 20:09

Imi plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de post, din naut si legume