Bruschette cu rosii si ulei de masline nou

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2012 | 1813 vizualizari

 

Cele mai simple mancaruri sunt poate cele mai bune se zice,eu am facut ceva foarte simplu si foarte bun,mai ales ca am fost la cules de masline si inca mai merg cand am posibilitate,am folosit pentru aceste bruschette uleiul nou de o zi pot spune,are un gust nemaipomenit de bun,este ca un sirop verde cu gust de masline destul de puternic,minunat,si stiu ca e facut fara adaosuri si este cel mai natural,ceea ce este natural face si bine la sanatate.Sper sa va placa si voua.Nu scriu precis cantitatile pentru ca fiecare poate face cate vrea.

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine
  • 15 sau mai multe rosii mici
  • sare,oregano uscat si maruntit
  • ulei de masline nou
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu rosii si ulei de masline nou:

Foarte simplu: Am taiat feliile de paine si le-am asezat intr-o tava de cuptor, le-am dat la cuptorul preincalzit la 200 grade pana s-au rumenit frumos, cam 10 minute.


Intre timp am spalat rosiile si le-am taiat in patru, am condimentat cu sare si oregano uscat si maruntit. Am scos feliile de paine din cuptor si am turnat ulei de masline nou, apoi am asezat si rosiile deasupra, apoi am servit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu rosii si ulei de masline nou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Sim0na 1

27.11.2012, 19:55

tare bune sunt..

Bya Ralu 1

06.12.2012, 22:06

bune bruschetele ce-mi plac

alba_zori 1

06.12.2012, 23:15

ce ma bucur ca va place cat si mie,va pup fetele cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crenvurşti in aluat de foietaj