Bruschette cu sos picant

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2013 | 2823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 500 gr. rosii cubulete
  • 1 ardei iute
  • 3-4 catei de usturoi
  • o lingura ulei de masline
  • oregano
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu sos picant:

Bagheta se taie felii de 1 cm pe diagoala. Se pun feliile intr'o tava pe hartie de copt. Se dau la cuptorul preincalzit la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti.Intr'o tigaie/cratita se pune uleiul de masline, ardeiul taiat rondele subtiri si usturoiul tocat marunt . Se lasa la foc mic cca. 1 minut dupa care se adauga rosiile cubulete si se asezoneaza cu sare si piper. Dupa cateva minute se adauga si restul de condimente si se mai lasa 2-3 minute dupa care se ia de pe foc. Sosul astfel obtinut se intinde pe feliile de bagheta coapte. Se serveste imediat .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

RoXx 1

16.03.2013, 22:49

Rocsi

Sim0na 1

16.03.2013, 22:54

delicioase

RoXx 1

16.03.2013, 23:25

multumesc Simona

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
"Beef Wellington" vegetarian