Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească

de Bucataras in Pui, 3 Dec 2013 | 950 vizualizari

 

Chef Roberto pregătește o rețetă rapidă de pulpe de pui cu rucola și țelină – o nebunie de arome într-o combinație simplă, dar de effect.

 

INGREDIENTE

  •  2 pulpe de pui
  • țelină
  • făină
  • dovlecei
  • rucola
  • ceapă roșie
  • pulpe de roșii
  • roșii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească:

Chef Roberto pregătește o rețetă rapidă de pulpe de pui cu rucola și țelină – o nebunie de arome într-o combinație simplă, dar de efect.

Se taie carnea unde este încheiatura pe os. Este important să nu tăiem niciodată carnea de pui sau de iepure la jumătatea osului. Se îndepărtează pielea. Se dezosează puiul. Se repetă operațiunea și cu cealaltă pulpă. Apoi se taie carnea în bucăți. Se pune carnea într-un vas, se presară puțină făină peste. Apoi se adaugă ulei și se pune la prăjit într-o tigaie încinsă. Când puiul este aproape gata, se adauga și puțină sare. Se scoate puiul și se pune la strecurat.


Se taie dovleceii în bastonașe. Se folosește doar partea exterioară a dovlecelului. Se curăță ceapa și se toacă. Se taie și câteva crenguțe de țelină. Frunzele se vor folosi pentru decor. Se taie si roșiile în bucăți medii. Într-o tigaie se pune ulei la încins, se pune mai întâi ceapa, apoi țelina la călit. Se toacă un usturoi mărunt. Apoi se adaugă roșiile. Se adaugă piper macinat. Apoi se pune și carnea peste ele. La final se pun și dovleceii cu coajă. Când este gata, se pune și ruccola. Se adaugă și ulei de măsline.


Între timp se taie miezul dovleceilor sub formă de bastonașe și se prăjesc cu puțin cimbru. Se adaugă și puțin vin alb. Se piperează și când e gata se scot la scurs pe un șervet de hărtie. Se gusta carnea și se mai adaugă sare și piper dacă este nevoie. Se pune un inel de metal pe o farfurie. Lângă el se așază bastonașele de dovlecei prăjiți. Se așază o pulpă peste dovlecei. În inelul de metal se pun legumele. Se decorează cu puțin ulei și oțet balsamic. Poftă bună!
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Krystyan Trendy 1

03.12.2013, 22:32

ce bunatate !

MotanLaOale 1

03.12.2013, 22:38

Ina 1

03.12.2013, 22:44

asta da!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante KFC (reteta video)