Bucatele de vita cu ciuperci si cartofi

de Panacris in Vita, 8 Iun 2012 | 2491 vizualizari

 

O mancarica savuroasa!

 

INGREDIENTE

  • bucatele de carne de vita 500 g.,
  • ulei Olina, omega 3, 50 ml.,
  • ceapa verde 4 fire,
  • usturoi verde 2 fire,
  • ciuperci 200 g.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • vin alb demisec 250 ml.,
  • cartofi albi 500 g.,
  • bulion 500 ml.,
  • verdeata proaspata.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatele de vita cu ciuperci si cartofi:

In vasul wok, bucatele de carne se prajesc rapid in ulei. Se scot din ulei, intr-o farfurie, in uleiul incins se calesc rapid ceapa si usturoiul curatat si tocat marunt. Se adauga apoi carnea, si ciupercile curatate, tocate marunt, se asezoneaza de sare, piper, boia, apoi se toarna vinul si se completeaza cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mic, semiacoperit cca. 30 de minute.


Intre timp se curata cartofii, se taie cubulete si se adauga la amestecul de carne. Se mai lasa la fiert cca. 20 de minute, completandu-se cu apa. Spre final se adauga bulionul si verdeata tocata marunt, lasandu-se sa mai fiarba cca. 10 minute.


Se serveste fierbinte cu muraturi sau salata de varza dulce.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele de vita cu ciuperci si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

alinutzika 1

08.06.2012, 22:13

LUK 1

09.06.2012, 09:50

tare buna

Panacris 1

11.06.2012, 09:16

Multumesc ptr. aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj (multicooker)