Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]

de mihaelar63 in Vita, 2 Iul 2014 | 5175 vizualizari

 

Am pastrat titlul original pentru ca am respectat reteta originala italiana . Sunt in faza in care curiozitatea ma face sa experimentez retete noi fara a interveni sau omite ingrediente . Surpriza placuta si rasplata sunt noile gusturi si arome .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vitel
  • 300 gr hribi salbatici de padure
  • 2 catei usturoi
  • 2 fire usturoi verde
  • 4 crengute de patrunjel
  • 2 linguri ulei masline extravirgin
  • 1 lingura parmezan razuit
  • 200 gr rosii pasate
  • 200 gr rosii cherry
  • oregano
  • piper proaspat macinat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]:

  1.  Carnea de vitel taiata cuburi se prajeste in ulei de masline si usturoi maruntit pana capata crusta .
  2. Adaugati ciupercile curatate , spalate si feliate .
  3. Amestecati si puneti rosiile pasate . Presarati cu oregano .Sarati.
  4. Lasati la fiert 30 minute Adugati putina apa daca lichidul a scazut prea tare .
  5. Adugati rosiile spalate si taiate jumatati si mai fierbeti inca 15-20 minute .
  6. La final incorporati parmezanul in tocanita .
  7. Condimentati cu piper proaspat macinat si serviti asezonat cu patrunjel verde .

TIPS-URI

1

Serviti cu garnitura preferata : paste , orez , cartofi , fasole verde , etc .

2

Daca nu ati mai folosit oregano uscat , presarati foarte putin , are un usor gust amarui .Prea mult modifica gustul preparatului .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (28)

mihaelar63 1

02.07.2014, 15:02

Obligatoriu culoarea trebuie sa fie prezenta

Lavinia 1

02.07.2014, 21:14

delicioasa

MotanLaOale 1

05.07.2014, 23:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vitel