Budinca cu cozonac ramas de la Paste

de AlexTeacher in Dulciuri, 4 Mai 2016 | 932 vizualizari

 

Cateva idei pentru "dupa Paste" :)))

 

INGREDIENTE

    • Cozonac uscat – 1 buc
    • Lapte condensat (pentru prajituri) – 200 ml
    • Smantana de gatit – 250 ml
    • Scortisoara macinata – 1 lingurita
    • Coaja de lamaie rasa – 1 lingurita
    • Esenta de vanilie – 1 lingurita
    • Stafide – 100 g
    • Unt topit – 70 g
    • Oua – 4 buc
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu cozonac ramas de la Paste :



  • Rupe cozonacul bucati si pune-l intr-o tava adanca;




  • Intercaleaza si stafidele printre el;




  • Bate ouale cu mixerul si adauga untul topit, smantana, laptele condensat, esenta de vanilie si coaja de lamaie;




  • Pune compozitia peste cozonacul din tava, apasand usor cu o lingura;




  • Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade;




  • Infige o scobitoare in centru dupa cca 25-30 min si daca este curata inseamna ca este gatita;




  • Serveste cu inghetata si topping de vanilie sau caramel;


    Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu cozonac ramas de la Paste " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

dantes 1

07.05.2016, 06:28

Buna!

kytz 1

17.04.2017, 11:13

O idee foarte bună!

madi_marin 1

17.04.2017, 12:28

o modalitate foarte buna de a recicla resturile de cozonac ramase de la sarbatori

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cranţ cu alune