Budinca cu gris

de ela in Dulciuri, 27 Noi 2011 | 3013 vizualizari

 

prezentarea nu este deosebita,cand era budinca in cuptor au venit musafiri si nu am mai avut timp de facut poze,mai ales ca i-am servit si pe ei,nu am mai stat sa o aranjez....

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 10linguri zahar
  • 8linguri gris
  • 1plic praf de copt
  • 500ml lapte
  • 1fiola esenta vanilie
  • scortisoara
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu gris:

Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le frecam cu 7linguri zahar pana ce acesta se topeste si se albeste,apoi adaugam treptat grisul amestecat cu praful de copt.


Batem albusurile cu un praf de sare pana se intaresc apoi le incorporam in galbenusuri,amestecand usor de jos in sus.Compozitia o punem in forme mici sau una mai mare,unsa cu unt si tapetata cu faina si o dam la cuptor pana se coace frumos (cam o ora maxim).


Punem laptele cu zaharul si esenta de vanilie pe foc si lasam pana incepe sa fiarba,apoi turnam peste budinca,incet,pana budinca absoarbe tot laptele.Pudram cu scortisoara si zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

mena29 1

28.11.2011, 14:39

Mmmmm

mihaelar63 1

29.11.2011, 03:09


Si as pofti si as manca

Panacris 1

20.06.2013, 17:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Profiterol