Budinca cu spanac

de gaby_duceag in Mancaruri de legume, 6 Apr 2011 | 12253 vizualizari

COMENTARII (27)

Ina 1

06.04.2011, 09:21

nu ma mai uit aici, mai bine plec la serviciu ))

Dya Daniela Andrei 1

06.04.2011, 10:10

serviciu usor Ina!

Dya Daniela Andrei 1

06.04.2011, 10:11

bun bun!

Lau 1

06.04.2011, 10:21

ce buna este

mirela0911 1

06.04.2011, 10:28

Arata tare bine chiar daca a dat pe-afara

MotanLaOale 1

06.04.2011, 10:41

buna buna

elena1988 1

06.04.2011, 10:48

gaby_duceag 1

06.04.2011, 11:15

e foarte buna, toti au spus
si daca "toti "sunt 4, e suficient, nu?))))

multumesc

Criss 1

06.04.2011, 11:25

Foarte buna!

Dana Cristea - pusikmea 1

06.04.2011, 13:48

ce daca ti s-au intamplat atatea!!!o sa fac si eu sa vad si eu patesc la fel

gaby_duceag 1

06.04.2011, 17:34

pune-n vas mare) ca se inmulteste)

diaconta 1

06.04.2011, 18:25

apai da ,ce-i daca ne dai si noua ca doar n-o sa zicem NUUUUUU ce suntem prosti

gaby_duceag 1

06.04.2011, 18:36


kukibella 1

06.04.2011, 18:37

diaconta 1

06.04.2011, 18:45

ia zi-mi senzationalo,caut o reteta de "casata",ce zici?

aziz 1

06.04.2011, 19:08

gaby_duceag 1

06.04.2011, 19:50

dia, ce-i aia?)))

gaby_duceag 1

06.04.2011, 19:50

stai un mom.

gaby_duceag 1

06.04.2011, 19:56

uite.o am intr-o revista si-mi face de mult cu ochiul numa' ca fug de gelatina::)
5-6 caise
3 piersici
4 nectarine
z vanilat
100 ml vin alb
2 linguri miere
coaja si zeama lamaie
250 ml frisca
6 foi gelatina
decor ciocolata topita sau sos fructe.

oparesti fructele, cureti coaja si le pasezi.
inmoi gelatina in apa rece.
fierbi vinul cu mierea, zaharul si zh. vanilat,, zeama si coaja de lamaie.
pui piureul si lasi sa dea un clocot la foc mic.
o iei de pe foc, pui gelatina, diluezi, omogenizezi.
cand e rece o amesteci cu frisca si o pui in forma si o dai la congelator 12 ore.

o scoti, o decorezi si papi.

fructele..sunt la alegere.
eu as alege acum capsunile

gaby_duceag 1

06.04.2011, 19:58

ca sa fie "casata! eu zic ca merge ca astea sa le faci din doua tipuri de fructe si sa intercalezi straturile cu frisca.
apoi sa ma chemi )))

diaconta 1

06.04.2011, 21:21

mersi frumos Gabita,o reteta interesanta sper ca "pofticiosul" sa fie multumit

RuxyRux 1

06.04.2011, 21:24

Cum poate sa arate Sigur sigurel nu-ti pot cere.... ca la ora asta nu mai ai Gabytza bestiala prezentare

marcela1979 1

07.04.2011, 07:46

Corinuta 1

07.04.2011, 15:56

Foarte bine ca ti-o iesit budinca, poate fac si eu sper sa nu ma ard la degete

Cris2711 1

09.04.2011, 13:31

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si telemea