Budinca cu struguri

de Corinuta in Dulciuri, 10 Sep 2015 | 1051 vizualizari

 

Un fel de clafoutis dar cu smantana, nu cu lapte. Foarte buna a iesit, copilul a cerut inca o portie, deci e buna! By Gabyyyyyyy!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • un varf de cutit sare
  • 1 lingura ulei
  • 200 g smantana 24% grasime
  • 150 ml apa
  • 90 g faina
  • un varf de cutit praf de copt
  • 20-30 boabe struguri albi fara samburi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu struguri:

Se mixeaza ouale cu zaharul si uleiul pana isi dubleaza volumul, cam 2-3 minute. Se adauga zaharul vanilat si smantana, se mai mixeaza putin, apoi se adauga apa si faina amestecata cu praful de copt.


Dupa omogenizare, se toarna aluatul intr-o forma rotunda unsa cu unt, se aseaza strugurii spalati si uscati si se da la cuptorul incins la foc mediu pentru aprox. 30 de minute.


Se lasa sa se raceasca, apoi se poate pudra cu zahar si portiona. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

11.09.2015, 08:53

Ce bunatate ai făcut!

Corinuta 1

12.09.2015, 12:58

miki_a 1

14.09.2015, 11:44

Immm, ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta