Budinca de branza dulce cu fulgi de ovaz

de alilianaa in Prajituri, 23 Mai 2013 | 5104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g branza dulce
  • coaja rasa de la lamaie
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • zahar vanilat
  • 150 ml lapte
  • 20 g unt
  • o ceasca de faina secara
  • 2 cesti fulgi de ovaz
  • 2 linguri dulceata de capsuni
  • 10 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de branza dulce cu fulgi de ovaz:

Branza am amestecat-o cu zaharul,zaharul vanilat, ouale, coaja de lamaie rasa, untul, un praf de sare ( dupa caz). Se omogenizeaza bine. Se adauga dulceata de capsuni si se amesteca in continuare.


Laptele se amesteca cu faina de secara si se pune peste compozitia de branza.


La final se adauga fulgii de ovaz si se omogenizeaza. Se pune intr-o tava unsa cu ulei.


Se da la cuptor pentru 40-45 minute, la foc mediu.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

cantitatea de fulgi de ovaz este si in functie de consistenta aluatului.

2

faina se secara se poate inlocui cu faina obisnuita, gris, pesmet etc

3

poate fi un mic dejun sanatos si consistent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de branza dulce cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

RuxyRux 1

23.05.2013, 19:20

Ce deliciu! Imi place!

Rocsi 1

23.05.2013, 21:14

Ce mult imi place. As dori si eu o bucatica

alilianaa 1

23.05.2013, 22:19

Ruxy, Rocsi, poftiti, cu drag!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

RETETA RECOMANDATA
Fiadone