Budinca de cacao

de ionela2682 in Dulciuri, 6 Iul 2011 | 17103 vizualizari

 

Pentru ca mi s-a solicitat versiunea celei de vanilie si cu cacao..iata rezltatul....:

 

INGREDIENTE

  • 1l lapte
  • 50 g +50 g zahar
  • 30 g amidon
  • 50 ga cacao (1 plic de la Dr Oetker)
  • sare
  • 2 oua mari+1 galbenus
  • 1 esenta de rom
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cacao:

- lapte +50 g zahar se vor pune la fiert,foc mic sa nu se prinda

Amidonul,cacaoa,zaharul 50 g,se amesteca,turnam in fir subtire  laptele caldut...amestecam pana se omogenizeaza,adaugam ouale si galbenulul.

-se transfera compozitia in oala in care a fiert laptele si se tine pe foc ,amestecand mareu,pana se ingroasa..o tineti pana obtineti consistenta dorita

-se ia de pe foc si se adauga untul si seenta de rom se amesteca bine pana ce untul se va dizolva complet in budinca

-se toarna in cupe sau intr-un bol se lasa sa se raceasca dupa care poate fi servita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cacao" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan