Budincă de cacao cu zmeură și migdale

de Panacris in Dulciuri, 11 Apr 2013 | 964 vizualizari

 

Un dulce super rapid, super gustos, dar în variantă de post!

 

INGREDIENTE

  • băutură de soai Joya 1 litru,
  • praf de budincă cu aromă de cacao 2 plicuri,
  • zahăr tos 6 linguri,
  • zahăr vanilinat 1 plic,
  • zmeură cca. 300 g,
  • gelatină roșie 1 plic,
  • zahăr tos 4 linguri,
  • zahăr vanilinat 1 plic,
  • migdale pentru ornat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă de cacao cu zmeură și migdale:

800 ml de lapte soia Joya,se pun la fiert, într-un vas special cu fundul dublu sau de fiert lapte. 200 ml de lapte soia se amestecă cu praful de budincă, zahărul tos, zahărul vanilinat, până se omogenizează, apoi se toarnă în laptele fierbinte și se amestecă continuu, până se înglobează, lăsându-se la fiert la foc mic, cca. 10 minute până ce se îngroașă budinca.


Între timp zmeura se pune la fiert cu 4 linguri de zahăr tos, 1 plic de zahăr vanilinat, cca. 1 cană de apă și un plic de gelatină roșie. Se lasă să fiarbă cca. 1 minute după ce a dat în clocot. Apoi se dă deoparte la răcit. Budinca se pune în forme umezite cu puțină apă rece, se toarnă jeleul de zmeură și se presară migdale.


Se dă la rece cca. 1 oră, apoi se servește ca atare sau cu adaos de frișcă vegetală. Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă de cacao cu zmeură și migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

MonaMimi 1

11.04.2013, 23:20

Aurelia 07_07 1

12.04.2013, 07:30

Dea_Dea 1

12.04.2013, 07:51

Bunaaa buna!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Soia crocanta