Budinca de cartofi cu branza si smantana

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2014 | 17320 vizualizari

 

Reteta preluata de la Merisor >:D< ... O bunatate !!! Poate fi servita simpla,cu salata...noi am servit-o langa o friptura la gratar !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 oua
  • 100 gr branza caciotta ( puteti inlocui cu telemea)
  • 5 linguri smantana
  • marar
  • sare
  • unt ( pentru uns )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu branza si smantana:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi.Ii punem la fiert in apa rece cu sare.

Separat branza o dam prin razatoare.

Ouale le amestecam cu smantana si marar.

Cand cartofii s-au fiert,ii scurgem de apa si ii asezam intr-o tava unsa cu unt.

Peste cartofi punem un strat de branza si apoi amestecul de oua .

Dam la cuptorul incins la 180 grade pana ce se rumeneste frumos la suprafata.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu branza si smantana