Budinca de cartofi cu piept de pui

de Gherca Daniela in Pui, 4 Iul 2016 | 2712 vizualizari

 

Un preparat foarte gustos atunci cand nu stii ce sa faci cu pieptul de pui ramas de la un pui facut la cuptor! 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui ramas de la 1 pui facut la cuptor
  • 5-6 cartofi medii
  • 1/2 ardei rosu
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • busuioc uscat
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 50g unt pentru uns tava
  • 100g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu piept de pui:

Cartofii ii curatam, ii taiem cuburi si ii punem la fiert atat cat sa poate intra furculita in ei.


Intre timp taiem pieptul de pui si ardeiul rosu cubulete.


Intr-un bol batem cele 3 oua cu putina sare, punem si smantana, amestecam bine cu un tel, apoi adaugam pieptul de pui cu ardeiul si putin patrunjel verde, amestecam pana omogenizam bine totul.


Ungem o tava cu unt si pe peretii acesteia si asezam cartofii fierti, pe care i-am scurs de apa, ii condimentam dupa gust, iar peste cartofi, adaugam compozitia de oua cu carne si nivelam frumos toata suprafata si la final presaram jumatate din cantitatea de cascaval ras. Dam tava la cuptor pentru cca.20 minute, scoatem tava, presaram restul de cascaval si mai lasam tava inca 5 minute in cuptor.


Se serveste calda cu muraturi, dar este foarte buna si rece!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

noiinbucatarie 1

07.07.2016, 11:45

miki_a 1

09.07.2016, 11:19

Ai avut o idee foarte buna!

Zamfira 1

19.07.2016, 08:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)