Budinca de chia cu apa de trandafir

de Delicii Sanatoase in Vegan / Raw vegan, 13 Apr 2014 | 4431 vizualizari

 

Am vazut la un moment dat apa de trandafir intr-un magazin naturist, care era de folosit la mancare, nu din aceea doar pentru fata. Deja parca ii simteam mirosul intens si aromat de trandafiri.

Nu mi-a venit nici o idee atunci de cum as putea sa o folosesc si nu am cumparat. Desi de cele mai multe ori cumpar produse chiar daca nu stiu ce pot face cu ele, iar apoi merg acasa si scormonesc pe internet.

Zilele trecute i-a venit randul acestui ingredient. Am luat sticluta si dupa ce am deschis-o nu ma puteam opri din mirosit.
Are o aroma invaluitoare.

Si uite ca prima reteta in care am folosit-o, a iesit delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani lapte migdale
  • 6 linguri seminte de chia
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura apa de trandafir
  • 5 linguri goji hidratat (20 min)
  • nuca de cocos proaspata, razuita (dupa preferinte)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de chia cu apa de trandafir:

Intr-un bol se pune laptele de migdale, mierea, apa de trandafir si se amesteca cu un tel. Apoi se adauga treptat semintele de chia in timp ce se amesteca cu telul.


Se lasa deoparte timp de 30-40 minute pana cand semintele de chia absorb lichidul si obtinem o budinca.


Am servit-o cu goji inmuiat in apa si nuca de cocos proaspata, data pe razatoare.


Abia astept sa o folosesc si in alte retete de dulciuri.


Dupa ce incerci reteta, astept sa imi spui cum ti s-a parut si ce imbunatatiri ai adus.


Iar daca iti place, da un share sa vada si cei dragi.


Cu drag,


Valentina

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de chia cu apa de trandafir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

monik80 1

18.03.2015, 22:22

jolygina 1

06.04.2015, 01:19

Panacris 1

20.08.2017, 09:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de chia cu lapte de cocos si afine