Budinca de chia cu apa de trandafir

de Delicii Sanatoase in Vegan / Raw vegan, 13 Apr 2014 | 6378 vizualizari

 

Am vazut la un moment dat apa de trandafir intr-un magazin naturist, care era de folosit la mancare, nu din aceea doar pentru fata. Deja parca ii simteam mirosul intens si aromat de trandafiri.

Nu mi-a venit nici o idee atunci de cum as putea sa o folosesc si nu am cumparat. Desi de cele mai multe ori cumpar produse chiar daca nu stiu ce pot face cu ele, iar apoi merg acasa si scormonesc pe internet.

Zilele trecute i-a venit randul acestui ingredient. Am luat sticluta si dupa ce am deschis-o nu ma puteam opri din mirosit.
Are o aroma invaluitoare.

Si uite ca prima reteta in care am folosit-o, a iesit delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani lapte migdale
  • 6 linguri seminte de chia
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura apa de trandafir
  • 5 linguri goji hidratat (20 min)
  • nuca de cocos proaspata, razuita (dupa preferinte)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de chia cu apa de trandafir:

Intr-un bol se pune laptele de migdale, mierea, apa de trandafir si se amesteca cu un tel. Apoi se adauga treptat semintele de chia in timp ce se amesteca cu telul.

Se lasa deoparte timp de 30-40 minute pana cand semintele de chia absorb lichidul si obtinem o budinca.

Am servit-o cu goji inmuiat in apa si nuca de cocos proaspata, data pe razatoare.

Abia astept sa o folosesc si in alte retete de dulciuri.

Dupa ce incerci reteta, astept sa imi spui cum ti s-a parut si ce imbunatatiri ai adus.

Iar daca iti place, da un share sa vada si cei dragi.

Cu drag,

Valentina

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de chia cu apa de trandafir" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de chia cu lapte de cocos si afine