Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
sotului ii place budinca...dar am zis sa nu fie chiar asa ...simpla...mergea si-un mot de frisca, dar n-am avut in casa....
Cica ies 4 portii...da mie numai 3 mi-au iesit si nu au fost prea mari...daca puneam 4 nu era nici pe-o masea o portie....
Deci: budinca se face cu laptele si cu zaharul, ca orice budinca. doar ca se adauga si condimentele aromate. Se ia de pe foc cand e gata, se adauga nucile maruntite si se pune in forme. Se lasa la racit si se da la frigider cel putin 2 ore.
La servire se rastoarna pe o farfurie si se adauga o lingura-doua de sos de nuci verzi. In jur se mai pot pune cateva bucatele de nuci, iar deasupra o nuca verde.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult