Budinca de ciocolata fructata

de adasev12 in Prajituri, 18 Sep 2010 | 4543 vizualizari

 

fiindca sotul e amator de budinci, in special de ciocolata, mai tot timpul am prin casa ... azi am descoperit ca mai am una si m-am gandit sa o fac, dar vroiam ceva diferit...sa o imbogatesc un pic, asa ca am luat niste fructe si putina frisca si....am preparat-o cam asa...

 

INGREDIENTE

  • 1 praf de budinca
  • 350 ml lapte
  • o mana de fulgi de cocos
  • fructe: ananas, banana, para, piersica, kiwi...cam ce-am avut prin casa...
  • frisca pt ornat
  • cateva basonase de pandispan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ciocolata fructata:

mai intai se prepara budinca dupa reteta...eu nu pun niciodata 500 ml lapte fiindca nu se intareste suficient. in timpul fierberii budincii se adauga si fulgii de cocos. se lasa sa stea vreo 5 min macar, s ase domoleasca putin.

se toarna apoi in forme cate doua linguri  de budinca, se presara un strat de fructe taiate cubulete, apoi alte doua linguri  de budinca , alt strat de fructe si deasupra iar budinca. eu am mai adaugat si cate trei bastonase taiate dintr-un pandispan ce mi-a ramas de la tort...

se da la rece pt cel putin doua ore, inainte sa fie servit. la masa se serveste pe o farfurioara de desert, prin rasturnarea formei, deci bastonasele de tort vor fi jos. se orneaza dupa preferinta , eu am folosit frisca si niste piersici.

pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ciocolata fructata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inimioare indrăgostite