Budinca de dovlecei

de LadyCrs in Mancaruri de legume, 17 Iul 2012 | 6552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei
  • 4 oua
  • 250 g branza telema
  • 75 g unt
  • 100 g branza camembert
  • sare, piper
  • ulei ptr uns tava
  • 500 g aluat frantuzesc
  • un galbenus pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei:

Se curata si se spala dovleceii, apoi se taie rondele. Se condimenteaza cu sare si piper. Se rade telemeaua si se amesteca cu ouale si untul si se lasa la rece. Se intinde aluatul in asa fel incat sa poata acoperi tava. Se aseaza in forma care este unsa cu ulei. Se adauga un strat de dovlecei, unul de compozitie cu branza si tot asa pana se termina.. Pe ultimul strat se intinde branza camembert si se acopera cu foaia de aluat. Se unge cu galbenusul batut si se coace pana se rumeneste. Se serveste atat calda, cat si rece.

TIPS-URI

1

intepam aluatul pe ici-colo

2

presaram cu mac deasupra inainte de a introduce in cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

T I M E A 1

18.07.2012, 15:59

harnica fata

Sim0na 1

18.07.2012, 20:24

Tare bine arata...

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 23:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastalopitta