Budinca de gris cu zmeura si mure

de bahna_violeta in Dulciuri, 13 Oct 2012 | 2086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125g gris
  • 1l lapte
  • 100g zahar pudra
  • 1 esenta vanilie
  • 50g zmeura
  • 50g mure
  • nuca pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris cu zmeura si mure:

Mai intai punem laptele amestecat cu zaharul pudra si esenta de vanilie la fiert ,cand incepe sa fiarba punem grisul amestecand incontinuu pana se ingroasa compozitia,ne dam seama cand este gata atunci gand grisul se desprinde de pereti vasului.


Luam pe pe foc punem zmeura si murele si amestecam bine,eu am pus peste zmeura si mure o lingura de zahar pudra pentru a fi mai dulci.Le-am incorporat in gris l-am pun intr-un vas rotunt si l-am lasat la racit iar dupa ce s-a racit l-am lasat la frigider timp de 60 de minute,dupa ce a stat la rece il intoarcem pe un platou,ornam cu nuca macinata.Asta e tot, pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris cu zmeura si mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

adry88 1

13.10.2012, 17:18

super bun

Rocsi 1

13.10.2012, 20:39

Cat de buna

MotanLaOale 1

13.10.2012, 23:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Budinca de gris cu lapte si cirese