Budinca de gris (rece)

de deyutzky in Dulciuri, 22 Aug 2015 | 1940 vizualizari

 

Dulcele copilariei! :X Reteta am vazut-o in revista Click!Pofta Buna!

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 5 linguri de gris
  • 3 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris (rece):

Fierbem laptele cu zaharul la foc mic si turnam grisul in ploaie.


Amestecam incontinuu pana cand compozitia se ingroasa.


Stropim cu apa formele(eu le-am pus in forme de silicon pentru a se desprinde usor) si turnam compozitia in ele.


Dam la rece formele pana cand budinca se raceste complet.


Pentru a le scoate din forme apasati usor pe marginile formei sau introduceti formele cateva minute in apa calduta.


Dupa ce scoatem budinca din forme, o servim cu dulceata preferata! Eu am adaugat dulceata de capsuni....o bunatatee!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris (rece)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

elucubratiiculinare 1

23.08.2015, 17:58

RuxyRux 1

26.08.2015, 23:23

Ce frumoasa e!

Satisfyyourcravings 1

28.08.2015, 13:20

Desertul copilariei!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste de casa, cu hribi si bacon
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu pesto si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:11

Chifle aperitiv cu mozzarella

de RODIMUR 7

ieri la 00:40

Rulouri crocante din castraveți pentru iarnă

pe 13.08 la 19:05

Fudge cu ciocolata si afine

pe 13.08 la 18:23

Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra

pe 13.08 la 18:14

RETETA RECOMANDATA
Tort Cadou