Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dulcele copilariei! :X Reteta am vazut-o in revista Click!Pofta Buna!
Fierbem laptele cu zaharul la foc mic si turnam grisul in ploaie.
Amestecam incontinuu pana cand compozitia se ingroasa.
Stropim cu apa formele(eu le-am pus in forme de silicon pentru a se desprinde usor) si turnam compozitia in ele.
Dam la rece formele pana cand budinca se raceste complet.
Pentru a le scoate din forme apasati usor pe marginile formei sau introduceti formele cateva minute in apa calduta.
Dupa ce scoatem budinca din forme, o servim cu dulceata preferata! Eu am adaugat dulceata de capsuni....o bunatatee!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult