Budinca de gris (rece)

de deyutzky in Dulciuri, 22 Aug 2015 | 3219 vizualizari

 

Dulcele copilariei! :X Reteta am vazut-o in revista Click!Pofta Buna!

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 5 linguri de gris
  • 3 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris (rece):

Fierbem laptele cu zaharul la foc mic si turnam grisul in ploaie. 

Amestecam incontinuu pana cand compozitia se ingroasa.

Stropim cu apa formele(eu le-am pus in forme de silicon pentru a se desprinde usor) si turnam compozitia in ele. 

Dam la rece formele pana cand budinca se raceste complet.

Pentru a le scoate din forme apasati usor pe marginile formei sau introduceti formele cateva minute in apa calduta.

Dupa ce scoatem budinca din forme, o servim cu dulceata preferata! Eu am adaugat dulceata de capsuni....o bunatatee!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris (rece)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza si mere caramelizate