Budinca de legume

de dentistutza in Mancaruri de legume, 28 Mar 2011 | 5384 vizualizari

 

....sau...ce fac eu cu zarzavatul din supa...
Daca ar fi fost mai frig faceam o salata de boeuf. Asa, am facut o budinca satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  •  1 telina maricica
  • albitura ( pastarnac)
  • 1 ceapa
  • 1 conserva boabe naut
  • 1 conserva ciuperci champignon
  • 2 cottage cu marar Tnuva
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura pesmet
  • 3 oua batute
  • 3 linguri unt moale
  • 2 linguri seminte de susan-optional
  • sare, piper, busuioc sau patrunjel maruntit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de legume:

Eu am avut toate produsele fierte in supa ( mai putin ciupercile) . Alternativ, se pot fierbe in apa cu un cub de concentrat si lasate sa se raceasca.

Se taie legumele cubulete mici si se amesteca cu branza, faina, pesmetul, ouale batute si untul, si cam 1/2 lingurita de sare si 1/3 lingurita piper. Busuioc- cat va place.  Intr-o forma pt. cuptor bine unsa se pun legumele, se presara cu un pic de unt si susan si se coace cam 35-40 minute. Se serveste cald, ca garnitura la carne sau simplu.

TIPS-URI

1

data viitoare pun buchetele de broccoli sau conopida!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu doua feluri de ciuperci