Budinca de legume si pui

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 6 Mai 2010 | 3249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1 morcov
  • 5-6 cartofi
  • telina
  • conopida
  • fasole verde
  • mazare
  • ardei rosu
  • porumb
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
  • cascaval
  • 3 galbenusuri
  • 1 iaurt cremoso
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de legume si pui:

Fierbem pulpele de pui, spumam de cate ori este nevoie, apa nu o aruncam si facem o supa din ea.


Intr-o alta oala fierbem cartofii in coaja.


Dupa ce au fiert carnea si cartofii, carnea o dam jos de pe os, cartofii ii pasam cu furculita si le amestecam cu celelalte legume pe care le-am fiert si pe ele, cu 2 galbenusuri, jumatate din iaurt, sare.


Ungem o tava de yena cu unt, turnam compozitia in ea, deasupra punem galbenusul amestecat cu iaurtul ramas si presaram cascaval ras si o dam la cuptor pana devine aurie.

 

TIPS-URI

1

se pot pune ouale intregi, insa eu am pus doar galbenusurile pt ca am facut sa pape si piticul meu.

2

se poate face si din alte legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de legume si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 12:46

lia ms de furculite

mena29 1

09.05.2010, 14:07

Arata super bine,5 furculite

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 18:00

ms frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Cotlet si muschiulet de porc umplut