Budinca de macaroane cu branza

de onuta in Paste, 20 Aug 2010 | 14744 vizualizari

 

RAPID SI DELICIOS

 

INGREDIENTE

  • macaroane 500gr.
  • unt 2linguri
  • branza de capra 400gr.
  • oua 3buc.
  • gris ( optional )
  • apa 1litru.
  • sare
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane cu branza:

1. Se pune un litru de apa la fiert cu putina sare si o lingura de ulei.


2.Cand da in clocot apa se adauga macaroanele si se lasa la fiert timp de 15-20 minute. ( la foc mic pentru a nu se lipi )


3.Intre timp se rade branza intr un vas si se amesteca cu ouale.


4. Intr un vas de iena uns cu unt , se pun macaroanele fierte, scurse bine peste care se presara branza rasa cu ouale. si se baga la cuptor la foc potrivit circa 25-30 min.


5. Se poate servi atat calda cat si rece.


POFTA BUNA

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Cris2711 1

04.11.2011, 23:48

ryta 1

10.03.2014, 16:15

ralu_ca 1

11.03.2014, 08:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu vanata si carne de vita