Taște cu magiun

de danakarin in Paste, 15 Noi 2013 | 1784 vizualizari

 

Poate că prin alte părți se cheamă " colțunași. Noi le-am zis taște...

 

INGREDIENTE

  • 300 g faină
  • 3 ouă
  • sare
  • 200 g de magiun de prune
  • 100 g de pesmet
  • 50 g de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taște cu magiun:

Din ouă, făină si un praf de sare frământăm un aluat elastic de tăiței. Il împărțit în două, o parte o lăsam să se odihneasca acoperită cu folie, cealaltă o intindem intr-o foaie dreptunguilară cât putem de subțire. Pe această foaie plasăm din loc în loc cu ajutorul unei lingurițe grămăjoare de magiun. Întindem și cea de a doua foaie cu care o acoperim pe prima, apăsăm între grămajoare să se lipească un pic aluatul si cu ajutorul unei rotițe sau a unui cuțit tăiem romburi.


Punem la fiert o oală încăpătoare cu apă și fierbem taștele in apa clocotită până se ridică la suprafața.


Prăjim pesmetul în untul topit și tăvălim în pesmet taștele scurse bine.


Servim cu zahăr praf.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taște cu magiun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Anett 1

15.11.2013, 09:39

hmmm mie inca le mai face buni!

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 09:45

ce bunatate

Rocsi 1

15.11.2013, 12:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu branza