Budinca de omleta cu legume si feta

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2011 | 6995 vizualizari

 

Iata ce face inspiratia din vegetarienii care cauta idei pentru un pranz delicios...LOL! O budinca de omleta cu legume si feta...

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof potrivit de marime
  • 1 morcov mic
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ardei capia rosu mic
  • 7 oua
  • 300 gr smantana
  • 100 ml lapte
  • 70 gr cascaval ras
  • 70 gr branza feta
  • o nuca de unt
  • sare dupa gust
  • piper
  • 5 linguri ulei palmier( masline)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de omleta cu legume si feta:

Punem o tigaie( eu am pus un wok) pe foc si incingem usor uleiul. Adaugam legumele date pe razatoare, ardeiul taiat cubulete si le sotam pana se inmoaie la foc destul de iute.

Intre timp batem 5 oua cu 100 gr smantana, sare dupa gust si piper si turnam peste legume. Deasupra punem branza cubulete si amestecam usor. lasam pe foc inca cinci minute.

Ungem cu unt o tava de Jena, si rasturnam omleta. O asezam uniform.

Batem doua oua cu 200 gr smantana si apoi adaugam usor si laptele. Din nou saram dupa gust dar nu foarte tare si turnam totul in tava peste omleta.

Deasupra presaram cascavalul ras si dam la cuptor in jur de 40 de minute.

Budinca de omleta cu legume si feta este un aperitiv excelent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de omleta cu legume si feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

RuxyRux 1

20.01.2012, 13:47

Ligiuta dulce si buna candva demult...ma suparam si nu-mi placea ideea de a prelua de la mine fara sa precizeze sau sa spuna doua vorbe...cu timpul insa mi-am invatat lectia...pe blogul meu la sfarsitul primei pagini ai sa gasesti aceste randuri pline de suflet ale marelui parinte Teofil de la Sambata...
"Pace celor ce vin ,Bucurie celor ce raman , Binecuvantare celor ce pleaca" ...prefer sa ii binecuvantez decat sa ma incarc negativ...pup cu drag si multumesc de grija!

Ligia Bxl 1

20.01.2012, 15:27

eu acum am aflat ca retetele mele sunt pe ''retete pas cu pas''dar asta e ce sa facem daca altii se bucura la ceea ce nu le apartine,nu castiga nimic,Dumnezeu ii vede

andipanda 1

26.02.2017, 09:44

Daca tin legumele cu oua 5 min in tigaie si le mai bag pe urma si la cuptor,ar insemna ca n-am ce face.Adica pot sa lucrez numai cu tigaie+capac.Pam-pam!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ciuperci