Budinca de omleta cu legume si feta

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2011 | 4416 vizualizari

 

Iata ce face inspiratia din vegetarienii care cauta idei pentru un pranz delicios...LOL! O budinca de omleta cu legume si feta...

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof potrivit de marime
  • 1 morcov mic
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ardei capia rosu mic
  • 7 oua
  • 300 gr smantana
  • 100 ml lapte
  • 70 gr cascaval ras
  • 70 gr branza feta
  • o nuca de unt
  • sare dupa gust
  • piper
  • 5 linguri ulei palmier( masline)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de omleta cu legume si feta:

Punem o tigaie( eu am pus un wok) pe foc si incingem usor uleiul. Adaugam legumele date pe razatoare, ardeiul taiat cubulete si le sotam pana se inmoaie la foc destul de iute.


Intre timp batem 5 oua cu 100 gr smantana, sare dupa gust si piper si turnam peste legume. Deasupra punem branza cubulete si amestecam usor. lasam pe foc inca cinci minute.


Ungem cu unt o tava de Jena, si rasturnam omleta. O asezam uniform.


Batem doua oua cu 200 gr smantana si apoi adaugam usor si laptele. Din nou saram dupa gust dar nu foarte tare si turnam totul in tava peste omleta.


Deasupra presaram cascavalul ras si dam la cuptor in jur de 40 de minute.


Budinca de omleta cu legume si feta este un aperitiv excelent.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de omleta cu legume si feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

RuxyRux 1

20.01.2012, 13:47

Ligiuta dulce si buna candva demult...ma suparam si nu-mi placea ideea de a prelua de la mine fara sa precizeze sau sa spuna doua vorbe...cu timpul insa mi-am invatat lectia...pe blogul meu la sfarsitul primei pagini ai sa gasesti aceste randuri pline de suflet ale marelui parinte Teofil de la Sambata...
"Pace celor ce vin ,Bucurie celor ce raman , Binecuvantare celor ce pleaca" ...prefer sa ii binecuvantez decat sa ma incarc negativ...pup cu drag si multumesc de grija!

Ligia Bxl 1

20.01.2012, 15:27

eu acum am aflat ca retetele mele sunt pe ''retete pas cu pas''dar asta e ce sa facem daca altii se bucura la ceea ce nu le apartine,nu castiga nimic,Dumnezeu ii vede

andipanda 1

26.02.2017, 09:44

Daca tin legumele cu oua 5 min in tigaie si le mai bag pe urma si la cuptor,ar insemna ca n-am ce face.Adica pot sa lucrez numai cu tigaie+capac.Pam-pam!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta creata