Briose cu zucchini

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2014 | 1435 vizualizari

 

Iubesc briosele dar pana astazi nu am mai facut briose aperitiv,doar dulci,provocarea a venit insa de la Ruxandra,cea care are blogul http://colectiadebriose.wordpress.com/ si care mereu posteaza fel de fel de briose atat dulci cat si sarate,asa ca…am zis sa incerc si eu sa vad ce va iesi :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 2 buc zucchini
  • 1/2 buc carnat afumat
  • 2 oua
  • 375 gr faina
  • un praf de sare
  • harissa
  • turmenic
  • 100 ml ulei
  • 250 ml lapte
  • 1 plic praf de copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu zucchini:

Intr-un castron am pus cele 2 oua pe care le-am batut bine,am adaugat apoi condimentele,laptele,uleiul,faina si praful de copt.


Zucchini i-am spalat bine,si apoi i-am dat pe razatoarea mare,carnatul l-am taiat cubulete mici si apoi am incorporat si aceste ingrediente in briose.


In tava de briose am pus hartiutele de copt (se poate si fara daca nu aveti,dar ungeti bine tava) si apoi cate o lingura generoasa de compozitie.Le-am copt aproximativ 25 minute,dar depinde de cuptor,asa ca inainte de a le scoate,verificati cu scobitoarea. Mie mi-au iesit din toate aceste ingrediente 23 briose


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Micutza Luana 1

23.02.2014, 20:36

bune

alilianaa 1

23.02.2014, 20:42

bune, bune

_Alina_ 1

25.02.2014, 10:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu piept de pui si ciuperci