Budinca de ovaz cu banane caramelizate si ciocolata

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 14 Apr 2016 | 645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte de migdale
  • sare
  • 40 grame fulgi de ovaz
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri zahar brun
  • 10 grame ciocolata neagra
  • ulei
  • miere
  • seminte de chia
  • seminte de in
  • fulgi de cocos
  • alune de padure
  • 1 banana mica
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ovaz cu banane caramelizate si ciocolata:

Se fierbe laptele. Se adauga fulgii de ovaz si sare, se reduce focul la mic si se lasa sa fiarba pana cand budinca devine cremoasa. Se opreste focul, se adauga 1 lingura de miere si se amesteca.


Intre timp, se curata si taie banana felii si se presara cu zahar brun pe ambele parti.


Se prajesc feliile, intr-un singur strat, la foc mediu, pana devin caramelizate.


Se transfera budinca intr-un bol si se decoreaza cu felii de banana caramelizata, bucati de ciocolata, alune de padure, seminte de chia,fulgi de cocos seminte de in si miere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ovaz cu banane caramelizate si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

15.04.2016, 08:42

Tare bine suna!

Geanina87 1

15.04.2016, 08:59

-Licurici- 1

15.04.2016, 09:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu mascarpone si branza pufoasa cu smantana