Pandispan cu ciocolata

de noiinbucatarie in Dulciuri, 22 Mar 2016 | 1135 vizualizari

 

O prajitura delicioasa, extrem de delicioasa si care se face si relativ repede. Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/pandispan-cu-ciocolata/

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de pandispan,
  • 2 plicuri de budinca,
  • 850 g lapte,
  • 6 linguri de zahar,
  • 4 linguri de ciocolata ,
  • nuca de cocos.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu ciocolata:

Am facut budinca din 2 plicuri : 1 de ciocolata si 1 de caramel.


Am pus 800 g de lapte la fiert. Am adaugat peste laptele fiert praful de budinca amestecat cu 50 g lapte si 6 linguri de zahar. Am lasat pe foc pana cand s-a ingrosat suficient de mult.


Am pus pe un platou o foaie de pandispan si jumatate din cantitatea de budinca, am pus alta foie de pandispan si restul de budina, am terminat cu ultima foaie de pandispan.


Am topit 4 linguri de crema de ciocolata ( finetti, nutela, ciocolata cu lapte ce doriti ) cu 3 linguri de lapte si am pus-o peste pandispan.


Am dat-o aprox. 1 ora la rece.


Deasupra am presarat nuca de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

22.03.2016, 16:35

bun

noiinbucatarie 1

22.03.2016, 20:15

Camelya 1

24.03.2016, 11:05

Yamyyy!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu bezea