Pandispan cu ciocolata

de noiinbucatarie in Dulciuri, 22 Mar 2016 | 993 vizualizari

 

O prajitura delicioasa, extrem de delicioasa si care se face si relativ repede. Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/pandispan-cu-ciocolata/

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de pandispan,
  • 2 plicuri de budinca,
  • 850 g lapte,
  • 6 linguri de zahar,
  • 4 linguri de ciocolata ,
  • nuca de cocos.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu ciocolata:

Am facut budinca din 2 plicuri : 1 de ciocolata si 1 de caramel.

Am pus 800 g de lapte la fiert. Am adaugat peste laptele fiert praful de budinca amestecat cu 50 g lapte si 6 linguri de zahar. Am lasat pe foc pana cand s-a ingrosat suficient de mult.

Am pus pe un platou o foaie de pandispan si jumatate din cantitatea de budinca, am pus alta foie de pandispan si restul de budina, am terminat cu ultima foaie de pandispan.

Am topit 4 linguri de crema de ciocolata ( finetti, nutela, ciocolata cu lapte ce doriti ) cu 3 linguri de lapte si am pus-o peste pandispan.

Am dat-o aprox. 1 ora la rece.

Deasupra am presarat nuca de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pandispan cu ciocolata-0
Pandispan cu ciocolata-1

COMENTARII (17)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

22.03.2016, 16:35

bun

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

22.03.2016, 20:15

Camelya

Camelya 1

24.03.2016, 11:05

Yamyyy!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!