Budinca de paine, banane si nuci

de aura78 in Dulciuri, 15 Mar 2014 | 1096 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  • -125 g paine fara coaja (din ziua anterioara), taiata cubulete
  • -500 ml lapte
  • -4 oua
  • -2 banane
  • -8 nuci
  • -15 g unt
  • -50 g zahar alb
  • -50 g zahar brun
  • - 4 boluri de consome
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine, banane si nuci:

Unge cu unt bolurile si tapiteaza-le cu zaharul brun.


Intr-un castron pune painea taiata cubulete ,laptele,zaharul alb si ouale.Tritureaza totul bine,pana cand vezi ca devine o crema liquida .Lasa totul deoparte pentru aproximativ 15 minute.


Taie bananele felii si punele in boluri .O jumatate de banana pentru fiecare bol.


Varsa crema peste banane si punei deasupra cate o jumatate de nuca .


Pune bolurile intr-o tava cu putina apa , la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade ,pentru aproximativ 25 -30 minute.(Depinde de cuptor).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine, banane si nuci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

deyutzky 1

15.03.2014, 13:38

arata minunat si gustul cred ca e pe masura

Rocsi 1

15.03.2014, 20:13

aura78 1

16.03.2014, 15:37

are un gust deosebit...multumesc pt aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cornuri cu branza si fructe